Goedkoop Bellen

De Sony Xperia XA2 is hier | Goedkoopbellen.com

Sony heeft onlangs de Sony Xperia A2 en de Xperia A2 Ultra gelanceerd. Beide smartphones zijn nu verkrijgbaar bij diverse providers. Een losse Sony Xperia A2 wordt verkocht voor een verkoopadviesprijs van € 349,00. Er zullen ook verschillende verkopers zijn die het toestel tegen een nog scherpere prijs aanbieden. Wanneer u een los toestel koopt kunt u daar een sim only abonnement bij aanschaffen. Ook wordt het toestel door verschillende providers aangeboden in combinatie met een abonnement met een kans voor een aanbieding. De prijs die u per maand voor het abonnement betaalt is afhankelijk van de provider, de inhoud van het abonnement en de prijs die u voor het toestel betaalt. In veel gevallen krijgt u het toestel zelfs gratis bij het afsluiten van een abonnement, de maandelijkse abonnementskosten zullen in dat geval wel wat hoger liggen. Op Goedkoopbellen.com kunt u terecht voor een overzicht van verschillende abonnementen en combinatie met de Xperia XA2 van verschillende providers. Wanneer u weet welke wensen u heeft met betrekking tot het abonnement, kunt u de prijzen en aanbiedingen van de providers met elkaar vergelijken. Het vergelijken van abonnement zal u zeker een hoop kosten besparen. Vervolgens kunt u via Goedkoopbellen.com ook een abonnement met Sony Xperia XA2 afsluiten.

Specificaties

De Sony Xperia XA2 is voorzien van een 5.2 inch Full HD display. De afmetingen van het toestel zijn vrijwel gelijk gebleven ten opzichte van zijn voorganger. Het display is wel wat groter geworden, dit betekent kleinere randen rondom het display. De smartphone wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 630-chipset met 3GB aan werkgeheugen. Het opslaggeheugen bedraagt 32GB. De accu heeft een capaciteit van 3300 mAh. Aan de achterzijde bevindt zich een 23 megapixelcamera welke video’s in 4K-resolutie kan opnemen. Ook is de camera voorzien van een ½.3 Exmor RS sensor. De achterzijde beschikt over een vingerafdrukscanner. De voorzijde van het toestel is ook voorzien van een camera. De XA2 beschikt over de Quick Charging techniek, hiermee kan het toestel na een aantal minuten opladen weer een hele tijd mee. Het toestel draait op Android 8.0 Oreo. De XA2 is verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart en blauw.

Sony Xperia XA2 kopen

Als u geïnteresseerd bent in dit nieuwe top toestel van Sony, dan bent u bij Goedkoopbellen.com aan het juist adres. Wij hebben de best providers beschikbaar die altijd de beste aanbiedingen hebben. Een scherpe prijs krijgen voor een uitstekend abonnement is ideaal, neem dus regelmatig een kijkje op onze website voor goedkope aanbiedingen. Voor andere top toestellen kunt u altijd nog een kijkje nemen op onze website. Wij vergelijken de providers van Nederland voor het beste abonnement beschikbaar.