Goedkoop Bellen

Sony Xperia XA2 Ultra | Goedkoop Bellen

Sony heeft onlangs voorafgaand aan de Consumer Electronics Show in Las Vegas de Sony Xperia XA2 en de XA2 Ultra gepresenteerd. De smartphones zijn inmiddels verkrijgbaar online en in de winkels. De Sony Xperia A2 Ultra is een middenklasse toestel. Het is de grotere variant van de ‘standaard’ XA2. Het toestel is te koop voor een verkoopadviesprijs van € 429,00. Het toestel kan als los toestel worden gekocht. Houd Goedkoopbellen.com voor scherpe aanbiedingen. Bij een toestel kunt u een sim only abonnement aanschaffen. Deze abonnementen worden tegen lage maandelijkse prijzen aangeboden. Ook voor een overzicht van sim only abonnementen kunt u terecht bij Goedkoopbellen. Een Xperia XA2 Ultra in combinatie met een abonnement is ook af te sluiten. De maandelijkse kosten liggen in dat geval wat hoger maar wel krijgt u het toestel gratis of tegen een lage prijs geleverd bij het abonnement. Wanneer u de verschillende abonnementen hebt vergeleken sluit u het voor u voordeligste abonnement af dat aan uw vereisten voldoet.

Specificaties

De Sony Xperia XA2 Ultra beschikt over een 6 inch full HD display. Het display heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels en loopt van rand tot rand. Het glas betreft Corning Gorilla Glass. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart en blauw. De XA2 Ultra draait op een Snapdragon 630-chipset. Het werkgeheugen bedraagt 4GB. Verder draait het toestel op een batterij van 3580 mAh. Dit is de grootste accu ooit in een toestel van Sony. Aan de voorzijde bevinden zich twee camera’s waarvan 1 met een 16 megapixelresolutie inclusief optische beeldstabilisatie. De ander heeft een 8 megapixelresolutie en is voorzien van een groothoeklens. Dankzij deze lens kunnen extra brede selfies worden gemaakt. De achterzijde is voorzien van een 23 megapixelcamera. Met deze camera kunnen video’s worden opgenomen in 4K en 120 FPS slowmotion. Aan de achterzijde bevindt zich ook de vingerafdrukscanner waarmee het toestel kan worden ontgrendeld. Het toestel draait op Android 8.0 Oreo.

Sony Xperia XA2 Ultra kopen

Een Sony Xperia XA2 is natuurlijk een top toestel en daarom hebben we voor dit top toestel het beste aanbod van abonnementen van diverse providers. Het natuurlijk ideaal wanneer u de keuze heeft uit een goedkope prijs of een uitstekende aanbieding. Dit is heel gemakkelijk te vergelijken op Goedkoopbellen.com. Wij hebben altijd de beste aanbiedingen en de beste prijzen voor elk top toestel van verschillende merken. Wij raden u aan om regelmatig een kijkje te nemen op onze website om te kijken of er een aanbieding is met een uitstekende prijs bij uw gewenste abonnement.