Goedkoop Bellen

Sim Only onbeperkt internet

Een sim only abonnement is een abonnement dat men afsluit zonder dat daarbij een toestel wordt verkregen. Er wordt alleen een abonnement afgesloten voor de bundel die men kiest. Wie een sim only abonnement afsluit moet zelf een los toestel kopen dat simlockvrij is of hier al over beschikken. Bij een sim only abonnement kan er worden gekozen voor het aantal belminuten, sms’jes en data dat men denkt te verbruiken. Er zijn echter ook sim only abonnementen met onbeperkt internet. In dit geval kan men onbeperkt gebruik maken van internet zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht wanneer een bepaald aantal MB’s al is verbruikt. Deze abonnementen zijn vooral voordelig voor wie veel gebruik maakt van mobiel internet en over een goed werkende smartphone beschikt.

Voordelen

Een voordeel van een sim only abonnement met onbeperkt internet zijn de lage kosten. Men betaalt bij een sim only abonnement alleen voor de bundel die men kiest en er wordt geen prijs doorberekend voor een toestel dat moet worden afbetaald. Sim only met onbeperkt internet is alleen voordelig voor gebruikers die veel mobiel internetten. Kiest men voor onbeperkt internet dan loop je niet het risico een bundel te overschrijven. Sim only internet abonnementen zijn voordelig maar wanneer de bundel wordt overschreden kunnen de kosten hoog oplopen. Providers hanteren vaak hoge tarieven voor gebruik buiten de bundel. Het is dus voordelig om te kiezen voor een onbeperkt internet wanneer hier veel gebruik van wordt gemaakt. Maak je maar af en toe gebruik van mobiel internet dan is het voordeliger om te kiezen voor een bundel met een bepaald aantal MB’s.

Soorten abonnementen

Sim only abonnementen met onbeperkt internet zijn er in verschillende soorten. Zo kan men bij diverse providers kiezen voor een bundel met alleen internet. De bundel kan echter ook worden afgesloten in combinatie met belminuten en/of sms’jes. Zo hoeft men geen aparte bundels af te sluiten. Er zijn bundels die een beperkt aantal belminuten en/of sms’jes aanbieden maar het is ook mogelijk om een sim only abonnement met onbeperkt internet af te sluiten waar ook het aantal belminuten onbeperkt is.

Aanbieders van Sim Only met onbeperkt internet

Niet iedere provider biedt sim only abonnementen aan met onbeperkt internet. Providers waaronder Vodafone, KPN, Youfone en Simyo bieden deze abonnementen wel aan. De abonnementen kunnen erg verschillen in prijsklasse. Het is daarom verstandig om de verschillende abonnementen eerst met elkaar te vergelijken voor de beste keuze kan worden gemaakt. Vergeet daarbij ook de wat kleinere en relatief onbekende providers niet, deze bieden vaak de meest voordelige abonnementen aan. Zie Simonlyvergelijken.nl voor meer acties voor onbeperkt internet.