Goedkoop Bellen

Sim Only onbeperkt bellen

Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar sim only abonnementen. Een sim only abonnement is een los abonnement wat wordt afgesloten zonder dat daarbij een toestel komt. Bij een sim only abonnement komt alleen een simkaart met daarop de abonnementsgegevens en een telefoonnummer. Voor het afsluiten van een sim only abonnement is het van belang dat je als gebruiker beschikt over een goed werkend toestel. Het sim only abonnement heeft als voordeel dat het erg goedkoop is, de maandelijkse kosten liggen een stuk lager dan wanneer je een abonnement afsluit met daarbij een toestel. Het is wel van belang dat het toestel simlockvrij is, zodat er gebruik kan worden gemaakt van een simkaart van de provider waar het sim only abonnement wordt afgesloten. Sim only abonnementen komen er in allerlei soorten en maten. Indien je veel belt met je toestel is het aan te raden een sim only abonnement met onbeperkt bellen af te sluiten.

Voordelen

Het grootste voordeel van een sim only abonnement zijn de kosten die men bespaart. Een sim only abonnement is altijd goedkoper dan een mobiel abonnement waar een toestel bij komt. Er hoeft geen toestel worden afbetaald waardoor de maandelijkse lasten een stuk lager zijn. Wie al beschikt over een goed werkende telefoon is dus sowieso goedkoper uit met een sim only abonnement. Bel je veel met je toestel, dan is het zeker aan te raden om een sim only abonnement met onbeperkt bellen af te sluiten. Veel aanbieders bieden bundels met een bepaald aantal belminuten aan. Er zijn ook aanbieders die sim only met onbeperkt bellen aanbieden. Het abonnement kan wat duurder uitvallen dan wanneer men kiest voor een bepaald aantal belminuten. Een voordeel is echter wel dat de beller weet waar hij aan toe is. Er is geen limiet dat overschreden kan worden. Voor belminuten buiten een bundel betaal je vaak veel hogere kosten per minuut. Bij een sim only abonnement met onbeperkt bellen zal er nooit een maximum worden overschreden en weet je wat de rekening aan het einde van de maand zal zijn.

Goedkoopbellen.com
Onbeperkt 4G abonnementen: Wat zijn de voor- en nadelen?
Lees meer

Soorten abonnementen waarmee onbeperkt gebeld kan worden

Sim only abonnementen met onbeperkt bellen komen er in verschillende soorten. Het aantal belminuten hoeft niet meer te worden gekozen maar de bundel bestaat in veel gevallen ook uit sms’jes en data. Er kan worden gekozen voor een bundel met naast onbeperkt bellen een bepaald aantal sms’jes en/of MB’s. Ook bestaan er bundels waarbij alles onbeperkt is. Zo kan men onbeperkt bellen, sms’en internetten. Het is van belang om na te gaan hoeveel gebruik je overal van zal maken. Een onbeperkte bundel kan het meest voordelig zijn indien men veel gebruik maakt van alle diensten op de telefoon.

Aanbieders en providers

Er zijn een aantal providers die sim only abonnementen met onbeperkt bellen aanbieden. De abonnementen kunnen verschillen qua prijs en soort bundel. Het is altijd verstandig om alle bundels van de verschillende providers eerst met elkaar te vergelijken. Dit kan namelijk een hoop schelen in de kosten. Providers die sim only met onbeperkt bellen aanbieden zijn Ben, Youfone, Simpel, Robin Mobile en Tele2.