Goedkoop Bellen

Goedkoopbellen.com
Wat maakt een planning app ideaal voor zakelijke gebruikers?
Lees meer

Sim Only met internet

Bijna iedereen beschikt wel over een goed werkende smartphone. Ben je van plan om een nieuwe abonnement af te sluiten en heb je niet de behoefte aan een nieuw toestel, dan is een sim only abonnement zeker aan te raden. Een smartphone zonder internet is tegenwoordig ook niet meer weg te denken, sluit daarom een sim only abonnement met internet af. Een internetbundel binnen een sim only abonnement is namelijk stukken voordeliger dan wanneer men betaalt per MB. Een sim only abonnement is een abonnement zonder dat daarbij een toestel komt. Men sluit alleen het abonnement af en betaalt voor het gebruik van het netwerk en voor de bundel zelf. Er bestaan sim only bundels met alleen belminuten en sms’jes maar iedere provider biedt ook sim only abonnementen met internet aan. Het wordt de consument makkelijk gemaakt door bundels aan te bieden waar het internet al bij in zit. Zo hoeven er geen verschillende bundels te worden afgesloten.

Voordelen van Sim Only met internet

Het grootste voordeel van een sim only abonnement met internet is vooral de lage maandprijs voor het abonnement dat je afsluit. Per maand ontvang je een grote korting omdat je geen nieuwe mobiele telefoon bij het abonnement krijgt. Er worden daarom ook geen kosten voor een toestel berekend in de maandprijs. Voor wie in het bezit is van een goed werkende smartphone is een sim only abonnement met internet dus zeer voordelig. Daar komt bij de sim only abonnementen met internet vaak scherpe prijzen bieden voor het aantal data dat je krijgt. Het is zelfs mogelijk een sim only abonnement met onbeperkt internet af te sluiten.

Soorten abonnementen

Er worden verschillende sim only abonnementen met internet aangeboden. Zo kan men kiezen voor een bundel met alleen internet. Deze abonnementen komen in verschillende groottes. Bepaal eerst je eigen verbruik voordat je een sim only abonnement met internet afsluit. Hoe meer gebruik je maakt van mobiel internet, des te beter je een grote databundel kan kiezen. Wanneer je een databundel overschrijdt brengt dit vaak hoge kosten met zich mee. Voor wie veel gebruik maak t van mobiel internet is het daarom aan te raden een grote databundel te kiezen of een sim only abonnement met onbeperkt internet. Zo voorkomt men hoge kosten door overschrijding van de bundel. Er zijn ook abonnementen af te sluiten met mobiel internet, belminuten en sms’jes. Zo betaalt men voor één bundel een bepaalde prijs. Er zijn sim only abonnementen met internet waarbij ook het aantal belminuten onbeperkt is.

Aanbieders en abonnementen vergelijken

Bijna iedere provider biedt wel sim only abonnementen aan. De grote en bekende providers waaronder T-Mobile, Vodafone en KPN bieden verschillende soorten sim only abonnementen aan tegen verschillende prijzen. Voor echt voordelige abonnementen zijn er ook de wat kleinere aanbieders waaronder Youfone, Simpel en Simyo. Deze providers bieden alleen sim only abonnementen aan. De sim only abonnementen met internet zijn bij deze providers vaak scherp geprijsd. Het is aan te raden om de sim only abonnementen van verschillende providers met elkaar te vergelijken. Zo komt men uit op het best geprijsde abonnement dat het best bij de eigen wensen past. Dit kan de consument iedere maand heel veel geld schelen. Vergeet ook zeker de minder bekende providers niet mee te nemen in de vergelijking.