Goedkoop Bellen

Samsung Galaxy X met abonnement | Goedkoopbellen

Over de Samsung Galaxy X doen zich al een tijdje verschillende geruchten de ronde. Het toestel zal de nieuwe opvolger worden van de smartphones in de Samsung Galaxy S serie. Het zou een opvouwbare smartphone zijn. Het toestel zou in 2018 door Samsung worden aangekondigd. Inmiddels is duidelijk dat dit niet het geval is. Het toestel zal pas in 2019 worden uitgebracht. Dit is ook door Samsung bevestigd. De reden hiervoor is dat Samsung het toestel nog niet heeft kunnen ontwikkelen zoals het bedrijf dat wil. Er is nog geen manier gevonden om de smartphone handzaam genoeg te maken. Wanneer het toestel precies zal worden uitgebracht is nog niet duidelijk. Met Goedkoopbellen.com blijft u up to date wat betreft al het nieuws over de Samsung Galaxy X en alle andere nieuwe smartphones. Wanneer de Samsung Galaxy X daadwerkelijk wordt aangekondigd door Samsung leest u op Goedkoopbellen.com alles over de specificaties van het toestel. Wanneer deze ook verkrijgbaar is vindt u bij ons een overzicht aan alle abonnementen in combinatie met de Samsung Galaxy X van alle providers. Vergelijk de abonnementen met elkaar voordat u deze afsluit. Zo komt u uit op het goedkoopste abonnementen dat aan uw wensen voldoet, deze kunt u vervolgens op Goedkoopbellen.com afsluiten. De Samsung Galaxy X zal natuurlijk ook als los toestel te koop zijn. Wat de verkoopadviesprijs zal zijn is ook nog niet bekend. Het toestel zal naar verwachting wel meer dan 1000 dollar gaan kosten.

Specificaties

Over de specificaties heeft Samsung nog niets bekend gemaakt. Hier wordt al wel flink over gespeculeerd. De Samsung Galaxy X zou een opvouwbare smartphone moeten worden. Het display zou een 7,3-inch OLED display zijn dat naar binnen is te vouwen. De grootte komt overeen met de grootte van een tablet wanneer het toestel is uitgeklapt. Dubbelgevouwen moet het toestel eruit zien als een vrij normale smartphone. Het toestel zal beschikken over een nieuw uiterlijk maar daarnaast zal de hardware ook vernieuwend zijn. Over welke onderdelen het toestel precies moet gaan beschikken is nog niets bekend.

De Samsung Galaxy X bestellen

Het nieuwe toestel van Samsung is uitstekend te combineren met een abonnement. Bij Goedkoopbellen.com hebben we altijd de prijs voor de Samsung Galaxy X van de beste providers in Nederland. Bekijk dus regelmatig onze website voor de beste aanbiedingen! U kunt natuurlijk ook een los toestel bestellen, maar dan betaald u in één keer de volledige prijs van het toestel. Wij raden u aan om een abonnement te nemen zodat u maar een bepaalde prijs per maand hoeft te betalen.