Goedkoop Bellen

Samsung Galaxy S8 (Plus) abonnement

Wilt u een Samsung Galaxy S8 of de S8 Plus in combinatie met mobiel abonnement bestellen? Op de website van Goedkoopbellen.com vindt u een overzicht van diverse telecomproviders en aanbieders die de Samsung Galaxy s8 en de Plus variant aanbieden met een abonnement, maar u kunt hier natuurlijk ook terecht als een losse Samsung Galaxy s8 wilt kopen. Doordat wij alle prijzen van abonnementen hebben gebundeld kunt u hier snel en eenvoudig het goedkoopste abonnement of los telefoon vinden. U hoeft zelf niet meer alle websites bij langs om de aanbieding of prijs te vinden. Naast informatie over de prijs, abonnementen en aanbiedingen van de Galaxy s8 en de S8 Plus vindt u hier ook andere informatie over het nieuwe vlaggenschip van Samsung.

Samsung Galaxy S8 (Plus) prijs en aanbieding

[bm_show_telecom_subs phone=”88″]

Samsung Galaxy S8 specificaties

Eindelijk is het dan zo ver. Op woensdag 29 maart heeft Samsung eindelijk haar nieuwste toestel, de Samsung Galaxy S8 gepresenteerd. Men heeft er lang op moeten wachten, maar het wachten wordt zeker beloond. Er was natuurlijk al behoorlijk wat informatie uitgelekt, dus niet alle specificaties kwamen meer als verrassing. Toch is de Samsung Galaxy S8 zeker een toestel die de harten van vele smartphone gebruikers zal doen smelten. De Samsung Galaxy s8 en de 8 Plus zullen vanaf eind april in Nederland te verkrijgen zijn in combinatie met een abonnement. Ook is het natuurlijk mogelijk om de Samsung Galaxy s8 los te kopen!

Design
Wat natuurlijk als eerste opvalt, is het prachtige grote scherm van het nieuwste toestel. De Samsung Galaxy S8 heeft een 5,8 inch scherm dat gebruik maakt van het Infinity display. Dit houdt in, dat het toestel geen omlijsting meer heeft. De voorkant en de achterkant van het scherm lopen dan ook naadloos in elkaar over. Doordat de randen gebogen zijn en het toestel verder perfect gestroomlijnd is, zorgt dit voor een unieke gebruikservaring. Ook zijn er geen camera’s of home knoppen die nog uitsteken. Alles is perfect in het toestel verwerkt.

Camera
Samsung is zich er echt van bewust, dat men 24/7 zijn of haar camera op de smartphone moet kunnen gebruiken. Met de camera legt men alle mooie momenten vast en blijven herinneringen bestaan. Zodoende heeft Samsung er voor gezorgd, dat de camera van de Samsung Galaxy S8 over voldoende opties beschikt om prachtige foto’s te kunnen maken. Zo is de camera aan de voorkant voorzien van Smart Auto Focus, waardoor gezichten kunnen worden gevolgd. Zo staat elk gezicht scherp op de foto, als er een selfie wordt gemaakt. De selfiecamera beschikt over8 megapixels. De camera die zich aan de achterkant bevindt, beschikt over een 12 megapixels Dual Pixel Sensor. In combinatie met de F:1,7 lens, zorgt dit voor prachtige foto’s. Ook in het donker. Hierdoor is het dan ook mogelijk dat men op elk moment van de dag, prachtige en heldere foto’s kan maken.

Krachtig en snel toestel
Tegenwoordig maakt men 24/7 gebruik van de smartphone en deze moet dan ook zeker wat aankunnen. Verschillende apps moeten tegelijkertijd kunnen draaien, de apps moeten zeer snel kunnen worden geopend en de smartphone moet natuurlijk ook de gehele dag nog mee kunnen gaan. Om deze vraag aan te kunnen, maakt Samsung voor de Samsung Galaxy S8 gebruik van een compleet nieuwe processor. Het nieuwste toestel van Samsung is namelijk voorzien van de 10 nm processor. Dit is de meest geavanceerde processor ter wereld. Men wil zijn of haar smartphone natuurlijk ook overal kunnen gebruiken, zodoende is de Samsung Galaxy S8 dan ook water- en stofbestendig. Het toestel is namelijk voorzien van een IP68-classificering. Dus ook in de regen, of in het zwembad kunnen alle favoriete apps en foto’s worden geopend.
De nieuwste smartphone van Samsung zal eind april daadwerkelijk te verkrijgen zijn, maar natuurlijk kan men zich nu al wel aanmelden voor de pre-order. Men heeft de keuze uit drie verschillende kleuren, namelijk zwart, zilver en grijs. De Samsung Galaxy S8 zal te verkrijgen in combinatie met een abonnement maar zal ook los te kopen zijn. De adviesprijs zal bij de release rond de 800 euro liggen. Op de website van Goedkoop bellen vindt u een overzicht van alle Samsung Galaxy s8 (Plus) abonnementen en aanbieders, vergelijk goed en selecteer de beste deal!

Abonnement & Galaxy S8
Een Samsung Galaxy S8 kun je op diverse manieren in huis halen. Dit kan door deze simpelweg los aan te schaffen of door de kosten hiervan op te nemen in een telefoonabonnement. Sta je geregistreerd bij Preventel of het BKR dan is die laatste optie meestal niet zo eenvoudig. Er zijn manieren om deze partijen te omzeilen en alsnog een Galaxy S8 aan te schaffen. Op Bankr.nl kun je hier meer over lezen. Zo wordt er uitgebreid besproken welke aanbieders een telefoon abonnement aanbieden zonder beperkingen, en op welke kleine lettertjes je moet letten.