Goedkoop Bellen

Samsung Galaxy S6

De Samsung Galaxy S6 is geïntroduceerd in maart 2015. Het is de opvolger van de Samsung S5 en hij is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, te beginnen met het basismodel met een 3 GB geheugen en een opslagcapaciteit van 32 GB. Daarnaast heb je ook nog de modellen met een opslagcapaciteit van 64 GB en 128 GB. De Samsung Galaxy S6 is voorzien van een 5,1 inch HD Super Amoled touchscreen met multitouch ondersteuning en een resolutie van 2560×1440 pixels. De S6 draait op het Adroid besturingssysteem, versie 5,0 en hij beschikt over een 8-Core Samsung Exynos 7 Octa processor met een processorsnelheid van 2,1GHz.

De Samsung Galaxy S6 is voorzien van een goede camera met 16 MP achter en 5 MP voor. De smartphone ondersteunt een Ultra-HD videoresolutie van 3840×2160 pixels en heeft een 1,9 diafragma met enkele led flitser en een optische stabilisatie. Het gebruik van het 4G netwerk wordt ondersteunt en daarnaast beschikt de telefoon over de NFC en Infrarood Functie. De accucapaciteit van de Li-Ion accu is 2.550mAh en is draadloos oplaadbaar.

Prijzen vergelijk Galaxy S6

[bm_show_telecom_subs phone=”18″]

Samsung Galaxy S6 aanschaffen

De Samsung Galaxy S6 is prepaid of met abonnement verkrijgbaar. Heb je een Sim Only abonnement of koop je dit toestel prepaid dan is de aanschafwaarde van de Samsung S6 wel aardig hoog, maar ga je voor een Samsung Galaxy S6 met een abonnement dan betaal je natuurlijk minder voor het toestel zelf. Providers hebben vaak verschillende acties lopen dus het is zeer aan te raden om de verschillende opties te vergelijken, dit kan je namelijk veel schelen qua abonnement- of toestelprijzen.