Goedkoop Bellen

Xiaomi Redmi 3 officieel aangekondigd

Deel artikel

Nadat er de afgelopen maanden al verschillende geruchten op het internet zijn verschenen, heeft fabrikant Xiaomi vandaag officieel de Redmi 3 smartphone aangekondigd. Het toestel komt voor nu alleen nog uit in China, waar het toestel omgerekend ongeveer 100 euro gaat kosten.

De Xiaomi Redmi 3 beschikt over een 5 inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. De processor bedraagt een Snapdragon 616 uitvoering en het werkgeheugen is 2GB groot. Het opslaggeheugen is 16GB groot en is uit te breiden met een geheugenkaartje, hiermee vervalt dan wel het tweede simkaart slot.

Aan de achterkant van de telefoon is een 13 megapixels camera aanwezig en een de voorkant een vijf megapixels variant. De accu heeft een capaciteit van 4100 mAh, wat groot is in deze categorie. Het toestel zal vermoedelijk dan ook lang meegaan, hoewel dit wel afhankelijk is van het gebruik.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van