Goedkoop Bellen

Xiaomi presenteert een gloednieuw budgettoestel

Deel artikel

Xiaomi staat er om bekend dat zij kwalitatieve budget smartphones uitbrengen. Ze hebben sinds kort de Redmi Note 7 gepresenteerd. Omgerekend naar euro’s kost dit toestel €127. Een ander indrukwekkend detail aan dit toestel is de 48-megapixelcamera aan de achterkant.

Specificaties van de camera


grote van 0,8 micron. Standaard kan het toestel de informatie van vier pixels in de qoudbayer-lay-out combineren. Hiermee voorkomt het dat er elke kleurfilters gebruikt moeten worden. De software kan die combineren tot een 12-megapixelfoto. Naast de 48 megapixelcamera zit een 5- megapixelsensor om de diepte in te schatten en de achtergrond te vervagen.

Specificaties van het toestel

De lcd van de Redmi Note 7 heeft een diagonaal van 6,3 inch. Dit houdt in dat het een oppervlakte heeft van ongeveer 97 vierkante centimeter en het heeft een resolutie van 2340×1080 pixels. De omtrek van het hele toestel is 159x75mm en een dikte van 8,1 mm. Aan de voorkant zit een kleine ronde inkeping waar de selfie camera inzit. Het toestel zou de bekende kleurrijke achterkant krijgen, die we steeds vaker zien op smartphones uit het oosten.

Inhoud

Binnenin zit een 4000mAh-accu. Aan de bovenkant is de 3,5mm-jack te vinden. Aan de overkant zit een usb-c-poort met Qualcomm Quick Charge 4 ondersteuning. De soc is een snapdragon 660, die ook afkomstig is van Qualcomm.

Qua geheugen heeft de Redmi Note 7 een 3GB lpddr3 geheugen en een 32GB emmc opslag. Dit is dan de goedkoopste variant. De duurste variant beschikt over 6GB en 64 GB en die kost omme na bij 180 euro.

Nederland

De Redmi Note 7 is tot nu toe in een handjevol landen beschikbaar. Het zal waarschijnlijk enkele maanden duren voordat dit toestel in Nederland is gearriveerd. Er wordt gesuggereerd dat de prijs hier wat hoger zal liggen in verband met de invoerkosten, btw en de winstmarges die er bij op worden geteld.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van