Goedkoop Bellen

Woz with a Coz nu in App Store

Deel artikel

woz-with-a-cozIn de App Store is nu Woz with a Coz aangekomen. Het is een platformgame en hierbij gaat de mede-oprichter Steve Wozniak van Apple op avontuur om zijn gekidnapte vrouw te redden. Deze game is gemaakt om de nieuwe film Vengeance van Danny Trejo te promoten, deze komt in het begin van 2013 ui. Je komt bij Woz with a Coz ook gastoptredens tegen van rapper Baby Bash en vechtbaas Rashad Evans. Het unieke aan deze game is dat deze is geoptimaliseerd voor de iPhone 5. Dat is natuurlijk een geweldig moment om hier ook eens gebruik van te maken.

Bij deze game zijn Woz en zijn vrouw J-Woz zijn gezellig een avondje samen, totdat J-Woz opeens gekidnapt wordt. Dan grijpen Woz en zijn vriend Danny Trejo hun wapens, ze verslaan allerlei eindbazen en in de tussentijd proberen zij Street Kredits te verdienen. De games ziet er niet erg nieuw uit, het uiterlijk is wat ouderwets, maar dat zorgt eens voor wat veranderingen, ook benieuwd? Dan kijk eens wat de game met jou doet en probeer haar te redden!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van