Goedkoop Bellen

Wat maakt een planning app ideaal voor zakelijke gebruikers

Deel artikel

Als je een planning app hebt, is dat zeker een meerwaarde voor de zakelijke gebruikers. Veel mensen zijn voor hun werk ook veel onderweg. Het is dan prettig om altijd en overal op de hoogte te zijn van je planning. Dit zou geregeld kunnen worden met een planning app. Je zou dan overal waar en wanneer je maar wil even kunnen checken via je tablet of smartphone wat je moet doen. Denk eens aan de planning app van Timewax bijvoorbeeld. 

Planning app, wat is dat precies?

Nog niet iedereen is bekend met een planning app. Daarom leggen we je graag uit wat het is. Een planning app wordt ook wel een planner app genoemd. Het is een onderdeel van de planning software. Met deze app kun je altijd en overal even kijken wat er op de planning staat van vandaag, de rest van de week of volgende week. Het geeft de gebruiker dan ook erg veel voordelen:

  • Je kunt de planning inzien wanneer je maar wilt. 
  • Collega’s kunnen ook naar de planning kijken en zo kun je kijken wanneer je een collega het beste kunt bereiken.
  • Iedereen binnen het bedrijf is up to date wanneer iemand een vergadering of afspraak heeft. 
  • Je kunt verlof aanvragen wanneer je bijvoorbeeld een dagje vrij wil zijn of wat leuks wil doen met de kinderen. 
  • Door de app kun je ook eenvoudig controleren of dat het aantal uren op je loonstrookje klopt. 

Meestal beschikt een planner app ook over een lijst met telefoonnummers van iedereen die binnen jouw bedrijf werkzaam is. Zo kun je snel contact opnemen als je iemand nodig hebt. 

Voordelen voor anderen

Binnen kantoor heb je vaak een roostermaker. Hij of zij kan ook de app gebruiken en dan eenvoudig inzien wanneer dat iemand verlof wil en dat op een goede manier noteren. Zo kan er weer een nieuw rooster worden gemaakt, waarbij rekening is gehouden wanneer dat iemand vrij heeft gepland. Een bijkomend voordeel is nog dat de planning app ook vaak gekoppeld kan worden met andere software. Dit kan ideaal zijn voor bijvoorbeeld de urenregistratie van werknemers. 

Maak het binnen je bedrijf daarom ook een stuk eenvoudiger en zorg dat er een goede planning app is die gebruikt kan worden door iedereen. 

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van