Goedkoop Bellen

Wachtwoorden applicatie

Deel artikel

1Password-4-iPhone-iPad-master-passwordEindelijk is het dan zover want de opvolger van de bekende wachtwoorden-app 1Password van Agilebits is op de markt gebracht voor de iPhone. 1Password 4 zorgt voor een groot aantal vernieuwingen ten opzichte van de vorige versie. Het is nu zo dat er een eenvoudiger inlogproces aanwezig is en je hebt direct inzicht in je favoriete wachtwoorden en accountgegevens, dus lang zoeken is nu niet meer nodig. Zoeken kan nu eenvoudig met de vernieuwde zoekfunctie, maar dat is nog niet alles want ook de iCloud-synchronisatie is nieuw. De applicatie kan nu enige tijd goedkoper worden gedownload vanwege de introductie.

De applicatie doet in de kern hetzelfde: het is een verzamelplek voor je wachtwoorden, bankrekeningnummers, accountgegevens en andere geheime informatie. Nu is het alleen zo dat de verplichte cijfercode is komen te vervallen. Je kunt hem optioneel nog inschakelen als je snel van applicaties gaat wisselen. Nu implementeert 1Password 4 voor het eerst in de mobiele app verschillende mappen die je kan aanmaken, je kunt nu eenvoudig informatie sorteren en bekijken!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van