Goedkoop Bellen

Vodafone brengt prepaidbundels uit in Nederland

Deel artikel

Vodafone heeft speciaal voor jongeren in Nederland maandelijkse prepaid bundels ontwikkeld. Met deze bundels betaal je een vaste prijs voor een bepaalde bundel en betaal je niet langer per minuut/sms of MB. De dienst wordt gelanceerd als Vodafone You en er zijn voor nu drie verschillende bundels beschikbaar.

Anders dan bij traditionele prepaid bundels waar je een vast bedragt betaald per belminuut/sms of MB data, betaal je bij Vodafone You een vast bedrag voor een vooraf vastgestelde bundel. De kleinste bundel, You S, heeft 20 belminuten/sms en 200MB data voor een prijs van 7,50 euro. De middelste bundel heeft 50 belminuten / sms en 500MB internet. Voor de grootste bundel betaal je 15 euro en krijg je 100 belminuten / sms en 1000GB data.

Het systeem lijkt wat op een sim only abonnement, echter ben je bij Vodafone You niet verplicht om iedere maand te betalen. Wel is het zo dat de bundels maar een maand geldig zijn, als je de bundel binnen deze tijd niet opmaakt vervalt het. Vanaf 3 augustus zijn de bundels in Nederland beschikbaar.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van