Goedkoop Bellen

Verwachte iPhone modellen voor 2018

Deel artikel

Naar verschillende geruchten beweert men dat Apple in 2018 maar liefst drie nieuwe iPhone-modellen lanceert. Naar verwachting komen er twee versies met een oled-scherm van 5,8 inch en 6,5 inch en een versie met een 6,1 inch lcd-scherm. Al deze telefoons zullen uitgerust zijn met een volledig scherm. Ook verwacht men dat de nieuwe modellen in 2018 inkeping en TrueDepth-camerasystemen krijgen, zoals in de iPhone X. Naar verwachting zal de nieuwe iPhone met het 6,1 lcd-scherm goedkoper zijn dan de huidige iPhone X met oled-scherm. De resolutie van een lcd-scherm is bijvoorbeeld lager en de versie heeft minder specs dan de oled-modellen. De nieuwe iPhone met 6,1-inch lcd-scherm heeft naar alle verwachtingen veel weg van de iPhone X, echter zal deze iPhone een stuk goedkoper zijn dan de huidige iPhone X. Ook wordt verwacht dat deze telefoon met een 6,1-inch scherm de meest populaire iPhone van dit jaar wordt omdat hij goedkoper zal zijn dan de andere iPhones die op de markt zullen worden gebracht.

iPhone SE2

Sinds vorig jaar augustus zijn er geruchten over een nieuwe iPhone SE. De eerste iPhone SE leek precies op de iPhone 5s, echter is vooralsnog onbekend of dit klassieke design blijft bestaan bij de iPhone SE2. Op dit moment gaan er geruchten rond dat de nieuwe Apple iPhone SE 2 in mei gepresenteerd gaat worden (deze maand!). Ook wordt verwacht dat de nieuwe iPhone SE 2 een glazen achterkant heeft. Net zoals bij de iPhone 8 zal Apple naar verwachtingen de koptelefoonaansluiting schrappen bij de nieuwe iPhone SE 2. Het schrappen van de koptelefoonaansluiting kan ervoor zorgen dat de iPhone SE 2 waterdicht wordt. Volgens de producten van de iPhone SE 2 krijgt deze telefoon een 4-inch scherm met forse bezels aan de boven- en onderkant. De Touch ID blijft naar verwachtingen aanwezig waardoor Face ID waarschijnlijk niet gebruikt kan worden.

Abonnementen bij een iPhone

Via iphoneabonnementen.nl kun je eenvoudig binnen één minuut meer dan 240.000 abonnementen vergelijken. Ook kun je via deze websites verschillende iPhones vergelijken en vele informatie vinden over allerlei iPhones. De iPhone is verreweg de meest geavanceerde smartphone op de markt, hierdoor is de iPhone ontzettend populair. Je vindt vrijwel alle deals en aanbiedingen van providers in Nederland. Ook voor vragen kun je bij iphoneabonnementen.nl terecht, iphoneabonnementen.nl heeft regelmatig speciale acties lopen voor iPhones.

 

 

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van