Goedkoop Bellen

Update van de IKEA app

Deel artikel

ikea-appKen je hem al? De IKEA-app? Deze heeft een kleine update gekregen, deze komt goed van pas bij mensen die hun meubels graag zelf in elkaar zetten. Het gaat over versie 1.2 van de IKEA-app, deze bevat voortaan montagehandleidingen van meubels die het bedrijf verkoopt. Als je een meubel koopt bij de IKEA dat vind je in de verpakking de montagehandleiding, maar het kan zijn dat je tussendoor je meubel uit elkaar moet halen vanwege een verhuizing en dan weer in elkaar wil zetten, maar wat als je dan geen handleiding meer hebt? Nu kun je het online gebruiken dus ideaal als je het weer even in elkaar moet zetten.

De applicatie is in meerdere talen beschikbaar, een groot voorbeeld voor andere applicaties. Ontdek daarom nu wat je met de IKEA app kunt doen. Deze app zorgt er voor dat handleidingen nu nog eenvoudiger te gebruiken zijn en daar kun je je voordeel mee doet. Kies daarom nu voor deze applicatie en ontdek of dat je meubels hebt die uit elkaar zijn gevallen die je nu dankzij de IKEA app weer in elkaar kunt zetten!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van