Goedkoop Bellen

Twitter en de concurrentie met Instamgram

Deel artikel

instagram-twitterEr worden waarschijnlijk een aantal fotofilters toegevoegd aan de apps voor iOS, Android en de andere mobiele platformen, dit is Twitter namelijk van plan. Deze filters zijn nog niet officieel aangekondigd, maar The New York Times heeft een vermoeden dat Twitter zelf de filters gaat bouwen, dit zou kunnen betekenen dat mensen de apps zoals Instagram links laten liggen. Dit is namelijk een grote concurrent van Twitter, veel mensen maken gebruik van Instagram, veel meer mensen dan die kiezen voor Twitter.

Grappige fotofiltertjes, daar is veel behoefte aan bij de gebruikers. Eerder dit jaar is Instagram verkocht door Facebook en nu is het dus een directe concurrent van Twitter. Twitter vindt dit voldoende reden om de concurrentie aan te gaan met de Instagram-achtige fotofilters. Op dit moment is er nog een nauwe integratie tussen Instagram en Twitter, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen. Het is nog niet precies duidelijk wat Twitter allemaal gaat doen en of dat zij de filtertjes zelf maken of niet, maar het is duidelijk dat er wat gaat gebeuren. Twitter gaat de concurrentie aan, maar hoe dat af gaat lopen moeten we even afwachten.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van