Goedkoop Bellen

Top smartphones op dit moment

Deel artikel

Er zijn veel smartphones die ieder jaar worden gelanceerd en steeds hebben ze weer gloednieuwe functies en de beste hardware, als we het over de jaarlijkse toptoestellen hebben. Ieder jaar worden de budget smartphones ook beter en worden een steeds sterkere competitie tegen de high-end smartphones. Maar toch prefereren wij de top toestellen van het moment. Ze hebben vaak een prachtig uiterlijk, hebben de beste specificaties en hebben een uitstekende gebruikerservaring. Denk maar aan de uitstekende toestellen die Samsung, HTC en Apple ieder jaar uitbrengen. De budget smartphones zijn goed maar zijn niet te vergelijken met wat de high-end smartphones heeft te bieden. De high-end smartphones krijgen altijd het nieuwste van het nieuwste maar worden natuurlijk wel aangeboden voor een hogere prijs. Als je steeds de nieuwste innovaties wil van de smartphone-industrie dan is het zeker een goed idee om een high-end smartphone te kopen. Daarom hebben we even op een rijtje gezet welke smartphones van dit moment de beste zijn.

Beste Android smartphones

De Android wereld heeft altijd veel toptoestellen te bieden die steeds een geweldige innovatie te bieden heeft. De beste Android smartphone van dit moment is de nieuwe Galaxy S9 van Samsung. Dit toestel heeft de beste en krachtigste hardware van dit moment, heeft uitstekende specificaties in vergelijking met de voorganger en heeft de nieuwste software. Ook heeft de Galaxy S9 een gloednieuwe camera met innovatieve slow motion functie. De Samsung Galaxy S9 is dus een uitstekend toestel en is één van de beste smartphones van dit moment. Het wordt verwacht dat Oneplus dit jaar uitkomt met de Oneplus 6, echter is deze nog niet uit dus moeten we het doen met Oneplus 5T. De Oneplus 5T moet je zeker niet onderschatten, dit is een uitstekend toestel en is het nog steeds waard om te bestellen. Het heeft uitstekende specificaties en de nieuwste hardware toen het toestel uitkwam. Het toestel draait op de nieuwste versie van Android en heeft een fantastisch scherm. Als laatste hebben we het toptoestel van HTC; de HTC U11. Dit jaar wordt ook weer de HTC U12 gelanceerd maar is, net als de Oneplus 6, nog niet gelanceerd. De HTC U11 is echter nog een uitstekend toestel en heeft de beste hardware van toen die gelanceerd werd. Het heeft een prachtig en heel scherp scherm en heeft uitstekende specificaties. Als je echter toch het nieuwste van het nieuwste wil dan raden we je aan om de Galaxy S9 te overwegen of om simpelweg te wachten op de Oneplus 6 of de HTC U12.

iPhone X en iPhone 8

Van Apple kunnen we altijd top toestellen verwachten die altijd uitstekend geïntegreerd met de rest van de Apple producten. Het beste Apple toestel van dit moment is de iPhone X. Het heeft fantastische specificaties, een uitstekende camera en een nieuwe selfie camera die gebruik maakt van Augmented Reality. Met de nieuwe camera kun je allerlei Augmented Reality functies gebruiken zoals bepaalde apps die hier gebruik van maken maar ook de geïnstalleerde Apple apps. De camera aan de achterkant van het toestel heeft ook de mogelijkheid om gebruikt te maken van Augmented Reality. Wat het meeste opvalt aan de iPhone X is het nieuwe scherm dat aan de randen vult net als de Galaxy S9. Als je echter een iets goedkopere iPhone wil of de oude vertrouwde ‘iPhone-look’ wil, dan raden we je aan om de iPhone 8 te kopen. Dit is simpelweg een uitstekende upgrade van de iPhone 7 en is dus een uitstekend toestel om te gebruiken.

 

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van