Goedkoop Bellen

Toekomstig iPhone model zal volledig nieuw design krijgen en gebogen display

Deel artikel

Volgens een analist van 9to5Mac, Ming-Chi Kuo, zal Apple de iPhone in 2017 flink willen vernieuwen. Ieder jaar lanceert Apple een nieuwe iPhone model waarbij het toestel op diverse vlakken flink wordt aangepakt, ten opzichte van het voorgaande model.

De verwachting is dat de iPhone die in 2017 gelanceerd zal worden, mogelijk de iPhone 7S of iPhone 8, een nieuw design zal krijgen. Het nieuwe design richt zit op een comfortabelere houvast, een totaal nieuwe vorm en dunne schermranden. De behuizing zal vermoedelijk van glas zijn, maar volgens de analist overweegt Apple op dit moment ook nog andere materialen.

Het scherm van de grote iPhone, de Plus variant, zal in plaats van een 5,5 inch groot scherm beschikken over een 5,8 inch groot scherm. De kleinere variant zal wel van dezelfde grootte blijven, 4,7 inch. Volgens de analist zal de nieuwe iPhone ook beschikken over een AMOLED scherm, waar de fabrikant nu nog altijd kiest voor LCD schermen. Voordelen van een AMOLED scherm zijn een fellere kleurweergave, buigbaar en een beter contrast. De schermen verbruiken echter doorgaans wel meer energie en is bovendien duurder in aanschaf.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van