Goedkoop Bellen

Tips om goedkoop een iPhone te kopen

Deel artikel

Onder de populariteit van smartphones kent Samung een flinke opgang, toch blijft de iPhone van Apple nog altijd de onbetwiste nummer 1. Het gebruiksgemak, het design en de populariteit in de Verenigde Staten zorgt ervoor dat we hier ook als een blok vallen voor de iPhone. Een andere reden dat deze telefoon zo gewild is, is door de sterke merkpositie van Apple. Dit zorgt er helaas ook voor dat een iPhone in verhouding duurder is dan andere smartphones. Toch is het ook mogelijk voor consumenten met een wat lager budget om een iPhone te bemachtigen. In dit artikel vertellen we je hoe!

Gebruik een online vergelijker

De opkomst van online providers is goed nieuws voor jou als consument. De grote providers kunnen hierdoor niet meer blind vragen wat ze willen, maar door de grote concurrentie moeten zij ook meegaan in de prijzen van de online providers voor zover mogelijk. Zo zijn er ook steeds meer aanbiedingen waarbij je voor een kleine bijdrage een iPhone online kan kopen, dan wel gratis bij het abonnement krijgt. Wanneer je de verschillende aanbiedingen met elkaar vergelijkt, kijk dan altijd naar het totaalbedrag wat je over je contractperiode kwijt bent en kijk niet enkel naar je maandelijkse kosten. In de regel is je maandbedrag namelijk altijd hoger wanneer je niet hoeft bij te betalen voor een telefoon, houd hier rekening mee.

Sim only

Een andere optie is het afsluiten van een sim only abonnement. Het voordeel van een iPhone is namelijk dat deze erg duurzaam is en normaliter langer dan 2 jaar meegaat, de duur dat een doorsnee smartphone het uithoudt. In sim only abonnement kan je wel een paar tientjes per maand schelen. Wanneer je zo’n abonnement hebt afgesloten, dien je alleen nog in bezit te komen van een iPhone. Een refurbished iPhone is een uitstekende optie voor iemand met een laag budget. Deze gebruikte versies worden in de winkel weer helemaal opgeknapt waardoor ze weer zo goed als nieuw zijn.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van