Goedkoop Bellen

Telefoons voor kinderen

Deel artikel

Het is misschien niet zo leuk om de allernieuwste smartphone te kopen voor uw kinderen. Dit is echter ook niet noodzakelijk. U kunt al een telefoon aanschaffen voor misschien wel minder dan €200,- die voldoet aan enkele eisen. Maar waar moet u op letten als u een telefoon aanschaft? En waarom zou u een telefoon aanschaffen? Moet het een dure Apple of Samsung telefoon zijn?

Leren om met een telefoon om te gaan

Het is erg belangrijk dat uw kind leert om met een telefoon om te gaan. Het gaat hierbij niet alleen om zuinigheid. Wanneer kinderen naar een middelbare school gaan, zullen waarschijnlijk alle kinderen een mobiele telefoon hebben. Daarnaast zal er veel worden gewerkt met social media. Het is daarom dus belangrijk dat uw kind bewust wordt van de kosten van de telefoon, de werking van een telefoon en hoe uw kind het beste omgaat met Social Media. Er zijn veel kinderen de fout in gegaan en hebben de werking van Social Media erg onderschat.

Soort telefoon

Het is natuurlijk de vraag wat het beste is voor uw kind. Koopt u een nieuwe telefoon of geeft u toch uw oude telefoon aan uw kind. Het is zeker niet verkeerd als u uw oude telefoon geeft aan uw kind. Wanneer u dit doet moet u er wel rekening mee houden dat de telefoon niet meer up-to-date is en dus sneller virussen zou kunnen bevatten. Daarom is het misschien wel een idee om voor uw kind een nieuwe telefoon te kopen. Wanneer u voor uw kind als allereerste telefoon meteen een hele dure telefoon koopt is dat niet persé het beste voor uw kind. Uw kind moet natuurlijk een beetje leren omgaan met geld en zuinig zijn op zijn of haar spullen. Tegenwoordig worden er voor €200,- tot €300,- al nieuwe telefoons aangeboden van goede kwaliteit. Het is van belang dat kinderen er wat spelletjes op kunnen spelen. Daarom is het misschien goed dat de telefoon wat opslag heeft. Verder is de kwaliteit van de camera niet belangrijk. U moet uw keuze goed afwegen met wat wel nodig is, en wat niet zo erg belangrijk is.

Abonnement

Het is misschien een idee om een abonnement af te sluiten met een telefoon. Hiermee kunt u kiezen voor een aantal belminuten en een internetlimiet. Hiermee laat u uw kind beseffen hoeveel zij of hij te besteden heeft en hoe zij of hij hier het beste mee omgaat.  Ook bent u er zeker van dat uw kind altijd bereikbaar is, want uw kind kan altijd gebeld worden. Tegenwoordig is bijna elk abonnement met onbeperkt belminuten. Maak dus een bewuste keuze voor welk abonnement u kiest.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van