Goedkoop Bellen

Telefoonhoesjes

Deel artikel

We kunnen ze tegenwoordig niet meer ontlopen, de telefoonhoesjes. Ze zijn er letterlijk in allerlei soorten, maten en kleuren te vinden. Wij snappen dat het lastig is een geschikt hoesje die bij jou past te vinden.

Hard cases

Dit zijn de robuuste hoesjes die er zijn. Deze hoesjes zijn bedoeld om echt veel te verduren. Ze zijn tegenover andere hoesjes ook vrij dik en moeilijk buigbaar. Dit betekend niet dat dit hoesje voor zowel normaal als eventueel bouwvakkers etc. kan gebruikt worden. Ze zijn tegenwoordig in allerlei verschillende kleuren beschikbaar.

Zakelijk

Dit hoesje heb je ook in alle waarschijnlijkheid al eens gezien. Het gaat hier om het hoesje waarbij je al je pasjes en geld in kunt doen. Het is een praktisch hoesje. Het fungeert namelijk als een portemonnee en als beschermhoes voor de mobiele telefoon.

Batterij hoes

De naam zegt het al, dit is een hoes met batterij, waardoor je mobiel oplaad. Er is geen spreek van los hangende kabels, zoals bij een powerbank. Echter, is het hoesje wel wat dikker als andere hoesjes. Het is een erg eenvoudig, maar toch ook praktisch product.

Sport

Als sporter heb je niet altijd een outfit aan waar de mobiel gemakkelijk gelaten kan worden. Tegenwoordig bestaan er armbanden waar jij je telefoon in kan klikken. Deze armbanden zijn gemakkelijk om de boven arm te plaatsen. Ze zijn daarnaast geschikt voor bijna iedere sport, denk aan de sportschool, mountainbiken en hardlopen. Je kan tijdens het sporten dan je eigen muziek afspelen en bent daarnaast nog een bereikbaar voor anderen.

Fashion

Tegenwoordig zijn er echt hoesjes te vinden met de meest gekke prints, mooiste kleuren en goede kwaliteit. Er is niks vervelender dan een mobiele hoesje die vloekt bij je outfit. Oriënteer daarom goed en kies dan of je gaat voor een basic zwart hoesje of er een paar aanschaft in verschillende kleuren!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van