Goedkoop Bellen

Telecommunicatiemasten van KPN deels verkocht

Deel artikel

De Nederlandse telecommunicatiemasten van KPN worden voor een deel verkocht aan Protelindo, eigenaar van telecommunicatiemasten in Indonesië. In totaal levert de verkoop een opbrengst op van 75 miljoen euro met een boekwinst van 66 miljoen euro.  Hierbij gaat het om een transactie om vrijstaande hoge masten, zoals de vakwerkcontructies tot 40 meter hoog. Het is goed om te weten dat deze masten open zijn voor gedeeld gebruik door alle mobiele operators. Een woordvoerder van KPN licht hierbij toe dat de exploitatie geen kernactiviteit is. Over de aantallen van de masten worde geen uitspraken gedaan door KPN.

Meer informatie over Protelindo: Het is een beursgenoteerd bedrijf uit Indonesië, dat in eigen land ruim 7000 masten bezit en daar ook nog steeds in groeit. Het is nu de eerste transactie in Nederland. Volgens KPN bood men ‘een goede prijs’, dus daar zijn ze op in gegaan. Weer een spannende tijd hoe het zal gaan, is het een goede keuze voor KPN?

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van