Goedkoop Bellen

Tele2 zal voor eind 2015 4G abonnementen aan gaan bieden

Deel artikel

Provider Tele2 is in Nederland druk bezig met het uitrollen van een 4G netwerk. Momenteel heeft de provider in Nederland een dekking van 90 procent en zal dit de aankomende maanden nog uitbreiden. Reden voor het bedrijf om binnenkort 4G abonnementen te gaan introduceren, zodat klanten kunnen profiteren van de snelle verbinding.

Klanten kunnen momenteel al gebruik maken van het nieuwe 4G netwerk, maar gebruiken hiervoor nog een 3G abonnement. Op optimaal te profiteren van het netwerk, zal Tele2 nog voor het einde van dit jaar nieuwe abonnementen introduceren, die volledig gebruik maken van het 4G netwerk. Hoe deze abonnementen er precies uit gaan zien, is op dit moment nog niet bekend.

De provider geeft deze informatie tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers. Het bedrijf heeft in het afgelopen kwartaal geen stijging in aantal mobiele klanten gerealiseerd. Tele2 geeft als reden op dat het bedrijf zich minder richt op prepaid klanten en goedkope abonnementen, maar meer op mobiele klanten die een snelle 4G verbinding willen hebben.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van