Goedkoop Bellen

T-Mobile start met aanbieden 4G internet voor thuis

Deel artikel

Telecom provider T-Mobile gaat in Nederland met een dienst starten waarbij gebruikers gebruik kunnen maken van het 4G netwerk voor thuisverbindingen. Overdag wordt de verbruikte data gemeten, doordat dit een druk tijdstip is op het netwerk. Tussen 0.00 en 06.00 wordt de data niet mee gemeten en is er dus geen datalimiet.

Klanten kunnen kiezen voor een datalimiet van 200GB, 100GB of 30GB die respectievelijk 89 59 en 29 euro per maand kosten. Met de dienst kunnen gebruikers gebruik maken van een 4G thuisverbinding, op plekken waar 4G dekking is. Volgens informatie zal de maximale downloadsnelheid 120Mbit per seconden zijn en de uploadsnelheid 50 Mbit per seconden.

Mochten klanten te veel data gebruiken worden deze teruggezet naar een verbinding van maximaal 64Kb’s, die de volgende maand weer wordt uitgezocht. Het is mogelijk om een extra databundel bij te kopen, maar de prijzen van deze bundels zijn nog niet bekend gemaakt door T-Mobile. In eerste instantie zal T-Mobile starten met een pilot met mensen die aangegeven hebben geïnteresseerd in de techniek te zijn. Bij een succes wil de provider meer klanten de dienst gaan aanbieden.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van