Goedkoop Bellen

T-Mobile onbeperkt alles is niet onbeperkt

Deel artikel

onbeperkt-allesKen je de reclame van T-Mobile met onbeperkt alles? Dit zijn volgens velen misleidende reclames. De Reclame Code Commissie heeft een advies uitgebracht dat zij deze tekst niet meer moeten gebruiken. Het is namelijk zo dat de databundels van T-Mobile niet echt onbeperkt zijn. Bij internet is het zo dat de snelheid wordt verlaagd naar 64 kbps als de bundel is verbruikt. Veel mensen weten niet dat veel diensten niet meer gebruikt kunnen worden bij deze ‘snelheid’. Echter hoeft T-Mobile zich niet aan het advies te houden, maar de meeste bedrijven doen dit echter wel na een dergelijk advies.

Er kan nu door T-Mobile een hoger beroep worden aangetekend. De Consumenten Bond wordt in het gelijk gesteld, voor een deel. In september is er namelijk een klacht ingediend tegen T-Mobile vanwege de term onbeperkt alles.  Omdat de term onbeperkt niet klopt, is er een aanklacht ingediend en is er nu een uitspraak gedaan. Het is nu even afwachten wat T-Mobile er mee gaat doen, maar de verwachting is dat zij het wel aanpassen.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van