Goedkoop Bellen

T-Mobile komt met proef voor testen netwerken

Deel artikel

Het Algemene Dagblad meldt vandaag dat provider T-Mobile in Nederland met een proef start, waar nieuwe klanten een abonnement een maand kunnen uit proberen. De proef wordt gestart onder de naam “test ons nu” en loopt in ieder geval tot het einde van dit jaar.

Nieuwe klanten kunnen een mobiel abonnement met smartphone afsluiten waarna het abonnement een maand uitgetest kan worden. Als na een maand het abonnement niet bevalt, kan het abonnement opgezegd worden en dient de telefoon teruggestuurd te worden. Als het abonnement na een maand opgezegd wordt, dient wel het abonnementsgeld voor die maand betaald te worden.

T-Mobile gaat deze proef aan omdat het nu landelijke 4g dekking heeft. Dit wil zeggen dan 95% van de Nederlanders buitenshuis een 4G verbinding moet kunnen krijgen, de provider claimt dat dit tegen het einde van dit jaar zelfs 99% zal zijn. Voor bestaande klanten is er ook een voordeeltje; deze krijgen volgende maand een extra databundel van 4GB bovenop de normale databundel.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van