Goedkoop Bellen

Specificaties iPhone 6

Deel artikel

Specificaties iPhone 6

De iPhone 6 werd in september 2014 aangekondigd en uitgebracht door Apple, de smartphone is de officiële opvolger in de iPhone reeks op de iPhone 5 (en iPhone 5S). De mobiel kent een paar gloednieuwe functies zoals een vingerafdruk sensor en 3D touch, daarnaast beschikt hij ook over een hele lijst vol met verbeterde punten zoals hard- en software verbeteringen. De iPhone beschikt over een touchscreen dat een resolutie van 750 bij 1334 pixels hanteert en beschermd word door middel van Ion-versterkt glas. Ook de processor (CPU), videokaart (GPU) en het integrale RAM geheugen hebben een upgrade gekregen.

De verbeterde camera

Vergeleken met zijn voorganger, de iPhone 5, heeft de camera van de iPhone 6 geen grote veranderingen ondergaan. Echter is deze wel een flink stuk verbeterd, dit komt mede door het verfijnen van de optimalisatie van het onderdeel in plaats van een geheel nieuwe te gebruiken. Zo kan de camera van de iPhone 5 slechts video’s maken in 30 frames per seconde met een HD resolutie van 1080p. Dit is natuurlijk niet slecht, echter heeft de iPhone 6 beschikking tot het maken HD video’s in 60 of 240 frames per seconden. Dit maakt het beeld wat je ziet nog beter en meer plausibel om naar te kijken.

Een upgrade maken naar de nieuwste iPhone

De nieuwste iPhone, de iPhone 7, is alweer een tijdje uit. Veel mensen maken daarom de keuze om nu over te stappen naar het nieuwe model óf om te wachten tot het nieuwe model, de iPhone 8, uit komt. Heb jij onlangs deze overstap al gemaakt naar de iPhone 7 en ben je nog steeds in bezit van je oude iPhone 6? Verkoop deze dan eenvoudig online via verschillende verkoopkanalen. Zo kan je ervoor kiezen om de smartphone te verkopen aan een bedrijf die hier een bepaald bedrag bereidt voor te geven is óf aan een particulier waarmee je via een verkoopsite in contact gekomen bent. Beide opties kennen hun eigen voor- en nadelen zoals het bedrag dat beide partijen bereidt zijn te betalen voor jouw smartphone en hoe de verkoop verloopt. Zo is de verkoop een en bedrijf meestal wat vertrouwelijker dan aan een persoon die je niet echt kent. Wij raden het altijd aan om de gegevens van de koper altijd te achterhalen zodat je tijdens de verkoop niet voor rare of vervelende scenario’s komt te staan.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van