Goedkoop Bellen

Sony Xperia M5 vanaf volgende maand ook in Nederland verkrijgbaar

Deel artikel

Sony heeft bekend gemaakt dat vanaf midden februari de Xperia M5 ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Het toestel, dat over erg goede camera’s beschikt, werd in Augustus 2015 al aangekondigd maar was in Nederland via de officiële wegen nog niet verkrijgbaar.

De Xperia M5 is een midden segment telefoon, maar beschikt over zeer goede camera’s in vergelijking met andere telefoons in dit segment. Aan de achterkant is een 21.5 megapixels camera aanwezig, met een IMX230 sendor en Hybrid Autofocus. Met deze technieken kan de M5 haarscherpe foto’s maken en video’s opnemen in 4k formaat. Aan de voorkant is een module aanwezig die foto’s kan maken van 13 megapixels.

Verder beschikt het toestel over een 5 inch groot scherm en een Mediatek Helio X10 processor die beschikt over 8 cores die werken op een snelheid van 1,8GHz. Het werkgeheugen is 3GB groot en alle hardware wordt gevoed door een accu van 2600 mAh. Het toestel is verder waterdicht en stofdicht. De Xperia M5 zal vanaf midden februari in Nederland verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 399 euro.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van