Goedkoop Bellen

Sony is geen concurrent voor iPhone of Galaxy S III

Deel artikel

SonyDe Sony topman Dennis van Schie is de verantwoordelijke voor Sony Mobile. Hij heeft in een statement tegen The Financial Times Deutschland duidelijk gemaakt dat zei achter lopen op de iPhone en de Galaxy S III. Het volgende heeft hij gezegd: ”We zullen in de nabije toekomst een vlaggenschip introduceren dat kan concurreren met de iPhone en de Galaxy S III”. Hiermee wil hij zeggen dat het tot op heden niet is gelukt.

De topman heeft het over een nieuw toestel, dit zal gepresenteerd worden op de gadgetsbeurs CES (Consumer Eletronic Show) in Las Vegas in de maand januari. Later in februari zal het toestel ook verschijnen op het Mobile World Congress. De topman volgt ook nauw de ontwikkelingen van de Windows Phone. Er wordt door Van Schie ook aangegeven dat Sony een goede relatie heeft met Microsoft maar zelf niet zal gaan komen met een eigen Windows Phone.

Ben je ook benieuwd naar de maand januari wat het gaat worden? Helaas moeten we er nog even op wachten, maar het zal vast en zeker de moeite waard zijn!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van