Goedkoop Bellen

Snellere quad core processor voor Samsung Galaxy S IV

Deel artikel

SamsungGalaxyS4In 2013 komt de Samsung Galaxy S IV op de markt. De vorige modellen waren een groot succes dus het zou meer dan logisch zijn dat dit model ook snel op de markt gaat komen en ook weer een groot succes gaat worden. Het is nu nog niet met zekerheid te zeggen hoe de Galaxy S IV anders zal zijn de S III. Diverse bronnen uit Zuid-Korea geven aan dat de volgende generatie van de Galaxy S uitgerust zal worden met een gloednieuwe Samsungs quad core processor.

Het zou hierbij gaan over de 28nm ARM15 SoC processor met de codenaam ‘Adonis’.  Ze zeggen ook dat de processor vanaf het begin van 2013 door Samsung in productie genomen gaat worden. Maar kloppen de geruchten? We moeten het nog even afwachten, maar het zou natuurlijk wel geweldig zijn als dit klopt. Deze bronnen geven ook aan dat de Samsung Galaxy S IV rond april of mei van het nieuwe jaar eindelijk gepresenteerd gaat worden. We moeten dus nog een maand of zes wachten en dan zullen we zien of dat deze bronnen de waarheid spraken.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van