Goedkoop Bellen

Smartphones van 2019

Deel artikel

2018 was een bijzonder jaar met veel nieuwe toestellen, maar ook zeker veel geruchten. Als we de geruchten mogen geloven zal 2019 een beter jaar worden dan 2018 in de telecommarkt. Tijdens de CES 2019 (Consumer Electronics Show) in Las Vegas die van 8 tot 11 januari duurt, zullen een hoop vragen beantwoord worden rondom de telecommarkt! Ook tijdens de Mobile World Congress in februari in Barcelona zullen we meer nieuws krijgen over de nieuwste toestellen. Echter, gaan wij in deze blog al het een en ander bespreken wat we in 2019 mogen verwachten.

Samsung Galaxy S10

Samsung hoopt 2019 af te kunnen gaan trappen met een gloednieuwe S10 serie. Naar verluidt kunnen we dit toestel al in februari verwachten. Het design moet als we de geruchten geloven erg vernieuwd zijn. Zo zal de selfie camera en vingerafdrukscanner in het beeldscherm verwerkt zijn. Dit zou dus betekenen dat de hele voorkant één groot beeldscherm is. Aan de achterkant zijn er niet twee, maar liefst 3 camera’s te vinden. Aan de binnenkant zal de S10 ook beschikken over de krachtigste hardware van dit moment.

Samsungs opvouwbare telefoon

Eind 2018 maakte Samsung al bekend dat zei bezig zijn met een opbouwbare telefoon die in 2019 gereleaset moet worden. Uitklapbaar heeft de telefoon de grote van een tablet, maar kan gemakkelijk dubbel gevouwen worden en fungeert dan als een mobiel toestel. Echter, is Samsung niet het eerste die dit concept uitgaat brengen. Concurrent Royale heeft eind 2018 al een opvouwbaar toestel uitgebracht!

Huawei P30

Zoals we hierboven al de camera’s bespraken, was Huawei de eerste die ons liet verassen met drie camera’s op een mobiel toestel. Naar verluidt zou Huawei geen meer camera’s toevoegen op in hun maart/april verwachte toestel. Wel zouden de lenzen een betere kwaliteit krijgen. Inhoudelijk zou de P30 vergelijkbaar zijn met de Huawei Mate 20 Pro.

OnePlus 7

Dit indrukwekkende toestel mag niet vergeten worden in deze lijst! Waarom niet? Dit toestel moet het eerste toestel zijn dat 5G ondersteund. Het zal Nederland helaas overslaan, omdat wij nog niet beschikken over 5G netwerken. Wel zullen onze noord-westerse buren van dit toestel kunnen genieten. Qua specificaties weet OnePlus zijn kaken goed op elkaar te houden. Er wordt wel veel gesuggereerd wat we allemaal mogen verwachten, maar er is nog weinig bevestigd.

Sony Xperia XZ4

Sony komt in 2019 met een ongelofelijk krachtig toestel. Tijdens een AnTuTu Benchmarkt test weet dit toestel de concurrentie letterlijk af te slachten. Met een score van bijna 400.000 punten weet dit toestel de Samsung Galaxy S10 af te slachten met ongeveer 40.000 punten. Deze test is natuurlijk leuk, maar het gaat ons ook om de inhoud. De beeldscherm zou een bizarre beeldverhouding hebben, namelijk 21:9 en de vingerafdrukscanner zit aan de zijkant. Daarnaast zou ook Sony in zee gaan met de nieuwste Snapdragen 855 chipset.

LG G8

LG is de laatste jaren een beetje verwaterd in de telecommarkt, om het zo maar te noemen. Met de LG G8 proberen ze zich weer op te werken in de lijsten. Het toestel beschikt over een druppelvormige notch en extreem dunne schermranden. Daarnaast gaat er een gerucht rond dat er een 3D-camera in zou zitten, maar dit is nog niet bevestigd.

Samsung is al een tijdje aan het onderzoek of er geluid uit het display kan komen, zodat de speaker aan de voorkant kan verdwijnen. LG lijkt uiteindelijk met dit primeur er van door te gaan. Deze LG zo namelijk beschikken over de nieuwste SoD-technologie (sound on display). Hier mogen we meer informatie verwachten op de Mobile World Congress in februari.

Goedkoopbellen.com

Hou onze website het gehele jaar goed in de gaten voor de beste deals en de meest relevante smartphone nieuws!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van