Goedkoop Bellen

Smartphone verkoopcijfers van het derde kwartaal

Deel artikel

De wereldwijde smartphone verkoopcijfers van het derde kwartaal zijn bekend gemaakt. RIM neemt de derde plaats in met maar liefst 7,7 miljoen smartphones. RIM volgt Apple en Samsung op zeer grote afstand. Apple heeft er in totaal 26,9 miljoen verkocht en Samsung heeft er maar liefst 56,3 miljoen verkocht. Op nummer vier staat ZTE en op nummer vijf staat de bekende HTC. Het is echter wel zorgelijk te noemen dat de verkopen in Europa en de VS erg zijn terug gelopen.  De groei komt waarschijnlijk grotendeels uit Afrika en Azië. Het is ook opvallend dat Nokia niet meer in de top vijf staat. Wie weet staan zij hier het komende kwartaal weer in, maar dat is nog even afwachten. In ieder geval zijn de bekende aanbieder nog steeds erg goed bezig en daar zijn we natuurlijk trots op!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van

Thuiskopieheffing

Het is officieel bekend gemaakt, de smartphones, tablets en laptops worden in het nieuwe jaar, 2013, een stuk duurder, namelijk maximaal vijf euro per stuk.