Goedkoop Bellen

Smartphone merknaam Motorola zal in 2016 verdwijnen

Deel artikel

Motorola is één van de eerste mobiele telefoon merken en is over de hele wereld bekend. Vandaag de dag is het merk onderdeel van Lenovo, nadat in 2014 dit Amerikaanse bedrijf het merk Motorola overkocht. Op telefoons en smartphones zelf ontbreekt al langer de naam Motorola, maar een topman van Lenovo laat weten dat bij nieuwe toestellen alle verwijzingen naar Motorola zullen verdwijnen.

In plaats daarvan wordt de naam “Moto by Lenovo”, waarmee wel een icoon in smartphoneland verdwijnt. Doordat op de toestellen zelf Motorola al langer niet wordt genoemd, doelt de topman waarschijnlijk op software matige aanduidingen. Wel zou het bekende logo van Motorola, de zogenaamde batwing, aanwezig blijven op behuizingen van de mobiele telefoons.

De topman geeft aan beide smartphone merken van Lenovo te willen samenvoegen. Hierbij vallen premium smartphones in de Moto-serie en goedkopere low-end telefoons vallen in de Vibe-serie.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van