Goedkoop Bellen

Slechte camera’s van iPhone 6 Plus worden gratis vervangen

Deel artikel

Apple heeft bekend gemaakt camera’s van iPhone 6 Plus smartphones gratis te gaan vervangen, als deze vage foto’s maken. Het probleem doet zich voor bij een aantal iPhone 6 Plus modellen en kan niet door de gebruiker zelf opgelost worden, hierdoor heeft Apple besloten de camera’s gratis te gaan vervangen.

Het probleem doet zich voor bij modellen die verkocht zijn in de periode van september 2014 tot januari 2015. Op de website van de fabrikant kan een serienummer van het toestel ingevoerd worden, waarmee gecontroleerd kan worden of het toestel in aanmerking komt voor de gratis vervanging.

Toestellen die onder het vervangingsprogramma vallen kunnen worden opgestuurd of ingeleverd worden bij een Apple service punt. Hier zal de iSight camera van het toestel kosteloos vervangen worden. Wel geeft de fabrikant aan dat klanten die een gebroken scherm hebben, in een aantal gevallen moeten betalen voor een nieuw glas.  De kosteloze reparatie wordt tot 3 jaar na aankoopdatum uitgevoerd.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van