Goedkoop Bellen

Siri app krijgt mogelijkheden

Deel artikel

siriSiri stelt je in staat om informatie op te vragen en herinneringen in te plannen. Op dit moment zijn dit alle functionaliteiten, maar daar komt erg snel verandering in. Bij gebruik van iOS6.1 zal het mogelijk zijn om bijvoorbeeld bioscoopkaartjes te kopen via Fandango. Deze functie werkt voorlopig alleen nog in de verenigde staten. Wanneer je zegt tegen Siri dat je kaartjes voor een bepaalde film wilt kopen, dan regelt deze handige app het voor je. Siri laat zien wanneer en op welke tijden de film naar keuze draait en in welke bioscoop.

Hierna kun je ervoor kiezen om een of meerdere kaartjes te kopen door op een knop te drukken. Wanneer je nog niet beschikt over de Fandango app, dan stuurt Siri je door naar de app store. Het leuke is dat je niet eens hoeft te weten hoe een film heet. Je kunt gewoon zeggen: “doe maar de nieuwste Pixar film”. De app weet dan genoeg. Ook het zoeken op hoofdrolspeler is een optie.
Je kaartjes liggen na bestelling klaar bij de Fandango automaat in de bioscoop.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van