Goedkoop Bellen

Samsung geeft aan sneller beveilig updates voor Android apparatuur te willen uitbrengen

Deel artikel

De telecomgigant Samsung heeft in een bericht op haar website laten weten dat het met meer regelmaat updates voor het mobiele besturingssysteem Android op haar Android devices wil doorvoeren. Momenteel gebeurt dit nog erg regelmatig. Het bericht is inmiddels wel weer verdwenen van de website.

Vorige bleek al dat door en lek in Android veel telefoons en andere devices zijn over te nemen door het sturen van een bepaald mmsje. Google, de producent van Android, brengt met regelmaat updates uit voor het besturingssysteem maar fabrikanten wachten vaak lang met het doorvoeren van deze updates op hun devices. Dit wordt veroorzaakt doordat de fabrikant en de provider het toestel eerst nog klaar moeten maken voor de update.

Samsung heeft aangegeven dat het in de toekomst meer updates wil gaan doorvoeren voor haar devices, mogelijk maandelijks. Het is niet bekend om welke devices het gaat en of het alleen om high-end apparatuur gaat.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van