Goedkoop Bellen

Samsung Galaxy A8 gelanceerd in China

Deel artikel

Tijdens een evenement van Samsung heeft het bedrijf een nieuwe smartphone aangekondigd, de Samsung Galaxy A8. Over dit toestel was al veel te doen de vorige weken, veel informatie werd gelekt en bijna dagelijks werden nieuwe geruchten online gezet. Nu de telefoon officieel is aangekondigd zijn foto’s en de specificaties van het toestel definitief bekend.

Het toestel is slechts 5,9mm dik, hiermee is het toestel het dunste toestel dat ooit is geproduceerd door Samsung. De bezels, de randen naast het scherm, zijn zeer klein en aan de zijkanten is een mooie aluminium strip gemonteerd. Het toestel is beschikbaar in de kleuren zwart, wit en goud.

De Galaxy A8 beschikt aan de achterkant over een cameramodule van 16 megapixels en aan de voorkant is een module met 5 megapixels gemonteerd. Berekeningen worden gedaan door een Snapdragon 615 octa-core processor. In combinatie met 2 GB werkgeheugen en 16GB uitbreidbaar opslaggeheugen is het toestel in China een serieuze speler voor concurrerende telefoons. De hardware wordt gevoed door een accu met een capaciteit van 3050 mAh.

Het toestel is voor nu alleen gelanceerd voor de Chinese markt. Of en wanneer het toestel ook in Nederland beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van