Goedkoop Bellen

Samenwerking Peter Relan

Deel artikel

OpenKitPeter Relan is de belangrijkste investeerder van het iOS-gamenetwerk OpenFeint. Hij werkt nu samen met een groep ontwikkelaars aan een nieuwe dienst welke ingezet kan worden als data-backend voor ontwikkelaars. Dit is bekend gemaakt door TUAW. Dit gaat een dienst worden die ontwikkelaars van apps kunnen inkopen inclusief cloudhosting. Alleen de code is open source en ontwikkelaars kunnen er dus zelf mee aan de slag. Het gaat over OpenKit, zo zal de nieuwe dienst gaan heten. Deze wordt gebruikt voor het opzetten van multiplayer-spellen en het bijhouden van ranglijsten. Hij kan ook gebruikt worden voor andere diensten waarbij ontwikkelaars informatie op een server willen opslaan. Het is nog niet bekend wie er achter de ontwikkelaar van OpenKit zit, het is wel bekend dat het in korte tijd gebouwd gaat worden. De eerste versie zou in januari online moeten zijn.

We zijn benieuwd wat het gaat worden, het heeft nog even de tijd nodig, maar als het in januari al bekend moet zijn, dan hebben we nog maar eventjes te gaan!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van