Goedkoop Bellen

Release Samsung Galaxy Note 7 uitgesteld

Deel artikel

De release van de Samsung Galaxy Note 7 is met een week uitgesteld, zo laat de fabrikant weten aan verschillende nieuwsplatformen. Reden voor de vertraging is de verwachte hoge vraag van het toestel, waardoor er bij de oorspronkelijke release mogelijk te weinig toestellen beschikbaar zouden zijn.

De Galaxy Note 7 zal ook in Nederland op de markt gebracht worden, iets wat bij de vorige Note niet werd gedaan, toen koos Samsung om de Edge variant in te zetten in Nederland. Hoewel de Galaxy Note 6 nooit uit is gebracht door de fabrikant, heeft Samsung er voor gekozen de nieuwe phablet toch de naam Note 7 mee te geven. Dit is gedaan om zo de naam gelijk te trekken met de Galaxy S serie van de elektronica gigant.

De Samsung Galaxy Note 7 zal bij release ongeveer 850 euro kosten, maar is ook met abonnement verkrijgbaar. Het scherm is 5,7 inch groot en heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. De processor bedraagt een Exynos 8890 uitvoering, er is 4GB werkgeheugen aanwezig en het interne geheugen is 64GB groot. Als de release niet verder uitgesteld wordt zal het toestel vanaf 9 september verkrijgbaar zijn in de kleuren blauw, zwart en zilver.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van