Goedkoop Bellen

Provider Simpel start actie met onbeperkt bellen en SMS’en

Deel artikel

De Nederlandse provider Simpel, die vooral actief is in het aanbieden van sim-only abonnementen, heeft bekend gemaakt dat een nieuwe actie is gestart. Met de actie kunnen klanten een abonnement met databundel afsluiten, waarbij onbeperkt gebeld en gesmst kan worden. Het goedkoopste abonnement kost tien euro per maand.

Met het tien euro abonnement heb je een databundel van 1GB en kan dus onbeperkt gebeld en gesmst worden. Wel wordt door de provider aangemerkt dat de term “onbeperkt” slaat om mensen met een normaal gebruik; het constant dag en nacht opzetten van een telefoongesprek zal bijvoorbeeld niet worden toegestaan. Voor de precieze voorwaarden, kun je het beste op de site van de provider zelf kijken.

Naast het tien euro abonnement is er ook een abonnement voor 15 euro per maand, hierbij krijg je 2GB data per maand. Een 3GB databundel is verkrijgbaar voor een bedrag van 20 euro per maand. Voor nu loopt de actie tot en met einde van dit jaar, of de actie hierna ook blijft heeft de provider niet bekend gemaakt.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van