Goedkoop Bellen

Prijzen Samsung Galaxy S6 en S6 Edge zijn verlaagd

Deel artikel

Vorige week kondigde Samsung tijdens een presentatie van de kwartaalcijfers aan, dat de prijzen van de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge verlaagd zullen worden om hiermee de verkoop te stimuleren, om verdere daling in telecom verkopen tegen te gaan. Vandaag is in de webwinkel van de fabrikant zelf te zien dat de prijzen van beide toestellen zijn verlaagd.

De Galaxy S6 is 100 euro goedkoper en is nu verkrijgbaar vanaf 599 euro, hiervoor krijg je de 32GB variant van deze smartphone. De Galaxy S6 Edge, het toestel met afgeronde schermranden, is 150 euro goedkoper geworden en is nu te koop voor 699 euro. Hoewel de prijzen in de webshop van de fabrikant zelf verlaagd zijn, zijn de prijzen te vergelijken met de prijzen waarmee andere webshops de toestellen aanbieden. Mede door de huidige cashback actie, waarmee je 100 euro terugkrijgt, was het toestel al voor deze prijzen te krijgen.

Naast de reden die Samsung zelf aangaf, het stimuleren van de verkoop, kan de prijsverlaging ook te maken hebben met de nog te verschijnen Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus. Deze toestellen worden vermoedelijk volgende week gepresenteerd en zullen kort daarna verkocht worden. Om de prijzen van deze toestellen niet te hoog te maken, kan Samsung er ook voor gekozen hebben de prijzen van de huidige toestellen te verlagen.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van