Goedkoop Bellen

Ouderen maken gebruik van de tablet

Deel artikel

stoom-cursus-internet-voor-ouderenSteeds meer ouderen zijn actief op internet. Er is gekeken naar de afgelopen zeven jaar en daaruit blijkt dat het aantal 55-plussers dat actief is op internet verdubbeld is. Dit komt naar voren uit cijfers van het  Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Vorig jaar had 95 procent van de 55- tot  65-jarigen toegang tot internet en dat is nu een heel groter aantal geworden. Ook social media doet het erg goed. Ze gaan ook webwinkelen.

Ouderen maken ook gebruik van een tablet, ze kunnen deze eenvoudig op tafel neerleggen en zijn erg tevreden met het resultaat. Het is daarom goed dat er zoveel goede dingen mee gedaan worden, ook worden ouderen erin gestimuleerd om meer op internet te doen. Zij kunnen hier producten kopen, verkopen en chatten met anderen. Ze voelen zich hierdoor ook meer zelfredzaam, ze kunnen anderen hulp vragen als ze er niet uit komen en met een korte cursus kunnen zij ook met de tablet aan de slag.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van