Goedkoop Bellen

Ontslagen bij Apple Maps

Deel artikel

apple-maps-warpHet is goed mis bij de kaartenafdeling van Apple. Sinds het moment dat Eddy Cue de kar begon te trekken heeft Richard Williamson zijn biezen mogen pakken. Williamson was verantwoordelijk voor het team wat de Apple Maps dienst voor iOS6 ontwikkelde. Eerder moest Scott Forstall vertrekken vanwege het niet maken van excuses voor fouten die zijn gemaakt door de eerdergenoemde afdeling.

Williamson begon zijn Apple carrière twaalf jaar terug onder Steve Jobs. Eerst werkte hij bij NeXT, in 1995 verruilde hij dit bedrijf voor Infoscape waar hij vice president van de Engineeringafdeling werd. Later werd hij software engineer bij Apple. Uiteindelijk werd Williamson senior director voor het iOS platform. Helaas werd zijn loopbaan na elf maanden abrupt beëindigd.

Een vervanger is nog niet aangewezen. Cue lijkt van plan te zijn een compleet nieuw managementteam neer te gaan zetten. Verder houdt hij zich bezig met iTunes Store, App Store, iBook store en iCloud.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van