Goedkoop Bellen

Een nieuwe smartphone

Deel artikel

Wanneer je huidige abonnement afgelopen is dan heb je vaak meerdere mogelijkheden waar je uit kan kiezen. Deze mogelijkheden bestaan uit het verlengen van je oude abonnement en deze laten zoals hij is of kan je ervoor kiezen om dit abonnement te verlengen met een nieuwe smartphone. Deze laatste optie is waar veel mensen dan ook gebruik van maken, het zorgt er namelijk voor dat je elk jaar of elke twee jaren over een gloednieuw toestel kan beschikken en op die manier up to date kan blijven met de laatste toestellen. Wanneer je ervoor kiest om een nieuw toestel te nemen, vergeet dan niet al je belangrijke foto’s en andere bestanden van je oude telefoon over te zetten. Dit wordt namelijk nog best wel vaak vergeten.

Abonnement of los toestel?

Wanneer je nog niet over een abonnement of telefoon beschikt maar hier graag wel over wilt beschikken dan kan het zijn dat je met de volgende vraag zit: Neem ik een abonnement inclusief toestel óf neem ik een sim only abonnement met daarbij een lost toestel? Het antwoord op deze vraag is in principe zeer eenvoudig, een los toestel is namelijk meestal een paar honderd euro goedkoper dan wanneer je deze bij een abonnement neemt. Dit komt met name door het feit dat wanneer je kiest voor een los toestel, dat je het apparaat in één keer moet afbetalen. Hierdoor weet je precies wat je voor de smartphone betaald hebt. Bij een abonnement betaal je, wanneer je het uitrekent, meestal wat meer voor hetzelfde toestel. Hierdoor klinkt het natuurlijk aantrekkelijker om een los toestel aan te schaffen, echter zal je deze meestal in één keer moeten afbetalen wat soms nog wel eens een grote som geld kan zijn. Om deze reden zijn mobiele abonnementen ontzettend populair omdat men bij deze abonnementen per maand betalen.

Een sim only abonnement

Op het moment dat je oude abonnement afgelopen is óf wanneer je kiest voor een los toestel, dan moet je nog wel een nieuwe simkaart hebben. Ook hiervoor is het gebruik maken van een abonnement mogelijk, veel providers bieden namelijk een zogenaamd ‘Sim only abonnement’ aan. Dit abonnement bestaat uit slechts alleen een simkaart met een nieuw of hetzelfde nummer als dat je eerst had en het abonnement naar keuze. Dit abonnement kan een X aantal sms’jes, belminuten en MB’s bevatten. Meestal zijn deze abonnementen ook nog eens aan de goedkope kant en zit je niet vast aan een langdurige periode, natuurlijk verschilt dit allemaal per provider en is het daarom belangrijk om verschillende sim only abonnementen te vergelijken. Hierdoor weet je zeker dat jij op de beste deal uitkomt die voldoet aan jouw wensen, betaalbaar is én de juiste service biedt. Het is ook belangrijk om te kijken of de provider die het abonnement aanbied toegang bied tot het 4G netwerk van Nederland. Hierdoor heb je supersnel internet waar je ook gaat. Voor het sim only internet vergelijken zijn er verschillende websites waarop jij hét abonnement kan vinden dat bij jou past!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van