Goedkoop Bellen

Nieuwe kleuren Samsung Galaxy S III

Deel artikel

samsung-galaxy-s-iii-1Op een blog van Samsung is te lezen dat het bedrijf de Samsung Galaxy S III uitbreid met verschillende kleuren. We weten alleen nog niet welke kleuren er in Nederland beschikbaar komen. dit hangt van de providers af. Het is wel bekend wat de vier nieuwe kleuren zijn, namelijk Amber Brown (bruin), Garnet Red (rood), Sapphire Black (zwart) en Titanium Grey (grijs). Deze kleuren zijn zoals ze op de blog vermelden geïnspireerd door de natuur.

Wil je ook graag een Samsung Galaxy S III met een nieuwe kleur? Dan is het nog even wachten tot bekend is welke kleuren er gekozen kunnen worden, maar zeker wel de moeite waard om daar een keuze in te maken. Ontdek daarom nu hoe de kleuren er in werkelijkheid uit zien en kijk dan welke er bij je past. Misschien heb je een speciale outfit waar de telefoon bij moet passen of bij je jasje, het kan allemaal, kies nu een kleur uit en de Samsung Galaxy S III kan misschien ook wel in Nederland geleverd worden.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van