Goedkoop Bellen

De nieuwe iPhone 8 van glas

Deel artikel

De smartphone waar veel mensen op hebben gewacht, de iPhone 8. Sinds 2007 heeft Apple elk jaar een nieuwe iPhone uitgebracht. De eerste iPhone werd gepresenteerd door de CEO en medeoprichter van Apple, Steve Jobs. De technologie ervan gaat erg snel, en daarom zijn de modellen door de jaren heen erg verandert. De smartphone wordt geleverd in zilver, spacegrijs en goud. De iPhone werd gepresenteerd op 12 september 2017 in het Steve Jobs Theater, op de gloednieuwe Apple Campus. Er worden steeds nieuwe technieken ontdekt en bedacht om de smartphone en het bedrijf de beste van de wereld te maken. Daarom is dit ook de eerste iPhone die draadloos kan opladen door de glazen achterkant. Apple heeft naast de iPhone ook een erg uitgebreid assortiment aan computers, tablets, smartwatches en erg veel verschillende accessoires. Apple staat bekend om de luxe en exclusieve uitstraling en daarom is het prijziger dan andere smartphone bedrijven.

De krachtigste en slimste iPhone ooit
Apple heeft als besturingssysteem IOS, en dat wordt gezien als het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturingssysteem. Het systeem was al erg makkelijk te gebruiken, maar door de nieuwe A11 Bionic-chip die in de smartphone zit is het nog krachtiger en sneller dan de andere toestellen. Bij iPhone8abonnement.nl kun je perfect de beste abonnementen kiezen voor de iPhone 8.

Waarom is de nieuwe iPhone zo speciaal?
De iPhones die elk jaar worden uitgebracht hebben altijd nieuwe functies en een nieuwe uitstraling. De grootste verandering aan het uiterlijk van de iPhone is de glazen achterkant. De iPhone kan hierdoor draadloos opladen met een draadloos oplaadstation. Apple beweert dat de iPhone 8 het sterkste glas ooit in een smartphone heeft. De aluminium band die de smartphone beschermt tegen vallen is erg sterk waardoor de glazen voor en achterkant goed beschermd wordt. De camera van de iPhone is een van de populairste ter wereld door de goede kwaliteit, en daarom probeert Apple de kwaliteit ervan te verbeteren. Deze iPhone heeft daarom ook een camera die van uitstekende kwaliteit is die wordt ondersteunt met een optische beeldstabilisatie voor foto’s en video’s.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van