Goedkoop Bellen

Nieuwe Huawei P Smart in aankomst

Deel artikel

Aan het begin van 2018 wist Huawei iedereen te verassen met een splintermoderne budget telefoon. Onlangs verscheen de Huawei P Smart Plus op de markt! Volgens de XDA-Developers werkt Huawei nu aan een opvolger. Wij vinden dit een zeer interessant nieuwtje en bespreken het in deze blog, Huawei in het algemeen en daarnaast het oude en mogelijk nieuwe toestel!

Algemeen

Huawei timmert al jaren aan de weg om marktleider te worden in de telecommarkt! Ze staan nu op de 3e plaats in de telecomlijst, maar de concurrentie die volgt vanuit het oosten van de wereld is immens. Apple en Samsung hebben daar in tegen niet zo zeer betere toestellen, maar hun imago en naamsbekendheid is stukken groter in de wereld. Waarin Huawei zich wel in onderscheid zijn de toestellen die ze uitbrengen in verschillende prijsklassen in tegen stelling tot Samsung en Apple.

Huawei P Smart 2018

Zoals al eerder vermeld, heeft Huawei in het begin van 2018 een verrassend toestel op de markt gebracht! Met een omtrek van ongeveer 150 x 72 x 7,5 mm en een 5,65 inch beeldscherm is dit toestel totaal geen kleine jongen! Het ondersteunt 4G en aan de binnenkant zit de 3072 MB RAM. Het beschikt over een opslag van 32 GB, maar dit is uitbreidbaar met een Micro-SD.

Waar Huawei bekend om staat zijn de kwalitatief goede camera’s een in dit toestel zitten 3 camera’s. 2 aan de achterkant en 1 aan de voorkant. De camera’s bestaan uit 13 megapixels.

Huawei P Smart 2019

Er wordt verwacht dit toestel net zoals zijn voorgang begin 2019 gepresenteerd gaat worden voor een aantrekkelijke prijs! Voor een lage prijs komen er wel flinke upgrades aan het toestel! De Kirin 659-chipset uit het vorige model wordt vervangen door een Kirin 710 chip. Het mooie is dat deze chips zelf door Huawei zijn ontwikkeld! Normaal gebruiken ze deze chip voor toestellen rond de 400 euro, zoals de Huawei Mate 20 Lite.

Achterop zitten wederom de dubbele camera’s. Er wordt gesproken over een potretmodus en dit is een bijzondere upgrade, want tot nu toe zien we die vooral bij de duurdere toestellen van Huawei. Voorop zit wederom een enkele selfie camera, het enige wat onbekend is zijn de megapixels waaruit de camera’s moeten bestaan! Volgens de bron krijgt het toestel geen usb-c poort, maar een micro-usb poort!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van