Goedkoop Bellen

Nieuwe draagbare luidspreker van JBL

Deel artikel

jbl-performance-ls-serie-luidsprekers1Het audiomerk JBL heeft een nieuwe draagbare luidspreker geïntroduceerd, genaamd SoundFly Air. Het apparaat is speciaal gericht op gebruikers van Apple apparaten. Het ondersteunt namelijk alle iOS apparaten en is ontwikkeld om op een stopcontact te worden aangesloten.

De luidspreker komt op de markt met een bijbehorende gratis app. Hiermee is het mogelijk om door muziek te bladeren, het volume te veranderen en het audio signaal naar smaak in te stellen. De verhouding tussen signaal en ruis is 80Db. Het vermogen is 20 watt en het apparaat heeft een frequentie response van 20kHz. De speaker meet 19×9,2x8cm en weegt 420 gram.
De speaker is als pre-order te bestellen en kost 199 euro. Dit is inclusief verzenden. Wanneer de speaker leverbaar is, is helaas nog niet bekend. Vanaf dat moment zal het product ook in de schappen van diverse winkels te vinden zijn.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van