Goedkoop Bellen

Nieuw kickstarterproject gelanceerd voor cloudtelefoon Robin

Deel artikel

Nexbit heeft vandaag een kickstarterproject opgezet, wat een project is waarin een telefoon ontwikkeld zal worden die sterk op online opslagruimte leunt. Hierdoor hoeft de telefoon smartphone geen grote interne opslagruimte meer te hebben, doordat bestanden, data en foto’s online in de cloud opgeslagen worden.

Anders dan bij de huidige smartphones, waar ook data in cloud omgevingen omgeslagen kan worden, zal bij de Robin de gebruiker weinig verschill merken met welke data online staat en welke data op de telefoon is opgeslagen. Het toestel leert door een nieuwe technologie welke bestanden of apps vaak gebruikt worden en slaat deze lokaal op. Documenten die minder vaak gebruikt worden, worden verplaatst naar de cloud omgeving.

De smartphone zal gebruik maken van het mobiele besturingssysteem Android en zal beschikken over een 5,2 inch groot display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De soc bedraagt een Snapdragon 808 variant en het werkgeheugen is 3GB groot. Net als de OnePlus Two beschikt dit toestel als 1 van de eersten over een USB-C poort, waarbij het niet meer uit maakt op welke manier je de stekker in de connector steekt. Verder beschikt het toestel aan de achterkant over een 13 megapixels camera en een 5 megapixels camera aan de voorkant. De hardware wordt gevoed door een accu van 2680 mAh.

Het toestel zal ongeveer 299 dollar kosten, voor mensen die vroegtijdig het kickstarterproject zullen steunen. Voor mensen die later instappen zal het toestel 349 dollar gaan kosten.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van